A CineConvert a központja az 

Anyagtárolás és Irányítás – Konvertálás és Küldés divíziónak. (Hamarosan mégtöbb infó)

Az anyagok konvertálása nagyon fontos a felhasználás, küldés és tárolás szempontjából.

A CineConvert divízió készen áll a forrásanyagok fogadására (kép, hang, felirat) és konvertálására a megfelelő formátumba a felhasználás szerint mely lehet TV, stream, authoring vagy archív.

A CineConvert rendszer minden professzionális formátumot képes használni és átalakítani. Bizonyos fileok esetén nem kell a már meglévő forrásanyagot átkonvertálni, rendszerük képes hozzáfűzni a képhez a hangcsatornákat.

DCP-ket közvetlenül tudunk ProRes-be konvertálni szín visszaállítással ( XYZ > RGB) egészen 4K méretig.

Hangfileok esetében a hangerőt be tudjuk állítani az adott LEQm vagy LUFS értékekre.

Képkocka számot (framerate) video, audio és felirat fileok esetén oda-vissza (NTSC<>FILM<>PAL) át tudjuk alakítani.

A CineScale egy méret átalakító és felhúzó rendszer. Nagyon sok tartalom még SD felbontásban érhető el de manapság a televízióállomások, VOD szolgáltatók HD vagy nagyobb felbontásban sugároznak. A sima SD > HD átalakítás nem hoz tökéletes eredményt. A legjobb választás a CineScale szolgáltatásunk. A CineScale algoritmus a videóképet úgy nagyítja fel, hogy a kép, nagyon szép egyenletes lesz nem lesznek benne kockásodások és zavaros átmenetek. Egyes esetekben még a CineSharp rendszerrel is össze tudjuk kombinálni a CineScale-t így olyan eredményt lehet elérni mintha az eredeti forrása HD lenne. A CineScale rendszernek van egy másik opciója. A scope méretű 2.39:1 anyagokat tudjuk 16:9 méretre optimalizálni, valamint a régi 4:3-as anyagokat tudjuk 16:9-be átkonvertálni úgy, hogy a színészek fejét a rendszer nem vágja le vagy ketté mint egy sima képkivágásnál.

A CineSharp szolgáltatásunk egy speciális algoritmust használó képélességet előállító rendszer. Ezzel az eljárással az objektumok szélei, apróbb részletek is jobban kivehetők lesznek. Kétféle élesség rendszer van az egyik a CineSharp-Movie a mozifilmek masterizálásánál ajánlott a másik a normál CineSharp, főleg azoknak az anyagoknak a konvertálásánál előnyös, amelyek televízió állomásokhoz vagy VOD felhasználásra kerülnek de természetesen lehet használni BD vagy DVD kiadványoknál is.

VOD (Video On Demand) konvertálás és management szolgáltatás.

Konvertálási szolgáltatás:

Konvertálási divíziónk bármilyen VOD stream-et el tud készíteni opcionálisan XML generálással.

- Többféle codec – SD/HD/4K/8K/3D
- Többféle sávszélesség (multi stream)
- Többsávos hangcsatorna
- PID beállítás
- Beégetett, hozzáadott vagy stream-be ágyazott DVB felirat.
- Újraszámoltatás
- PID cserélés
- Meglévő stream-ekhez audio vagy felirat stream hozzáadása

Management szolgáltatás

Ezt a szolgáltatásunkat VOD szolgáltatók részére ajánljuk. A management rendszerhez bármilyen böngészőn keresztül lehet az adatbázishoz csatlakozni.

- Többnyelvű kezelőfelület
- Többfelhasználós jogosultságok
- Megrendelés és feltöltés kezelés
- Ár csere
- Kategória csere
- Automatikus XML generálás
- Poszter és box-cover, kategória maszkok kezelése