Ez a divíziónk professzionális magas minőségű animációkat, CGI-ket készít fotó realisztikus renderelési lehetőséggel. A renderelő rendszer egy fizikai bázisú és fotó realisztikus renderelő ami szimulálja a fizika minden szabályát a fényekig bezárólag, ezzel készítve el a tökéletes a valóságra nagyon hasonlító képet. A kameramozgásokat figyelembe vevő szuper-realisztikus anyagokat használó rendszer hűen szimulálja a bonyolult fizikai mozgásokat és fényeket, megvilágításokat egészen az MTL (Metropolis Light Transport)-ig bezárólag, hogy minél valódibb legyen a mozgás vagy maga a renderelendő tárgy, felülete és területe.

Bármilyen 3D-s karaktert el tudunk készíteni kezdve a színészeken át egészen a szörnyekig és állatokig. Veszélyes jelenetek esetén a színész teljes modellezése. Ezek a modellek azonnal mozgathatók a szájmozgásuk digitalizálva (CineMotion) vagy audio file-al szinkronizálhatók. Minden modellre és az azokon található kiegészítőkre és természetesen ember esetén a ruhákra a fizikai behatások ugyanúgy érvényesek. Természetesen bármilyen létező vagy nem létező dolgot el tudunk készíteni, beltérre komplett berendezést, kültérre ház blokkokat, felhőkarcolókat, valamint az ezekhez tartozó különböző elemeket mint föld, ég, felhő, víz, fű, fa stb.

A megfelelő atmoszféra eléréséhez elengedhetetlen a speciális árnyék és fény mint a HDR, IBL, AO. Részecske szimulátorral felhőket, füstöket, lángokat és robbanásokat tudunk generálni vagy objektumok mozgását szimulálni. Rendszerük egyszerre több kameraállást is tud kezelni és gyorsan váltani az egyes jelenetek között, valamint a kamerák szimulálni tudják a mélységélességet (DOF).

Ez a szolgáltatásunk ideális bármilyen mozifilm részelt vagy komplett CGI film, animáció, játék video, storyboard, concept, previz, valamint 2D-s rajzfilmek elkészítéséhez.